Contact

Lampion

Chinees Indisch Restaurant "Hong Kong"

Brugstraat 28
7731 CV Ommen
Nederland


Telefoon: 0529 - 45 23 93
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afhaalbestellingen/reserveringen per mail worden niet geaccepteerd

------

Beste vrienden en trouwe klanten,

TIJDELIJK GESLOTEN I.V.M. MAATREGELEN CORONAVIRUS

Naar aanleiding van de aanvullende maatregelen die het RIVM aankondigde, zullen wij tot nader bericht sluiten.

We doen dit met pijn in ons hart, maar staan volledig achter het besluit van het RIVM. We hopen zo onze gasten en werknemers te beschermen en verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. De gezondheid van onze gasten en werknemers staat namelijk op nummer één.

-------

Update eind Januari 2020
De operatie is succesvol verlopen, alleen duurt het herstel langer dan verwacht. Revalidatie wordt hierbij met 2 à 3 maanden verlengd op last van de arts. Excuses voor het ongemak en bedankt voor uw steun en begrip. Voor een eventuele update, kunt u onze website raadplegen.

-----------

Veel van jullie weten hoe de gezondheid staat met onze vader/echtgenoot. In verband met een operatie en revalidatie moeten wij u helaas mededelen dat wij, Chin. Rest. Hong Kong, per 31 oktober a.s. voor een periode van 3 maanden, afhankelijk van de revalidatie, onze deuren moeten sluiten.

De gezondheid van onze vader/echtgenoot is het aller belangrijkst. Excuses voor het ongemak en bedankt voor uw steun en begrip. Voor een eventuele update, kunt u onze website raadplegen.

Met vriendelijke groet,
Familie Chan

 

top